header-floriade header-podvecery header-nadrazi header-cestami proměn  |  FB YouTube stažený soubor en

Jednoho krásného dne nás na obci napadla myšlenka na vznik nového víceúčelového hřiště pro provozování více sportovních aktivit. Vybráno bylo místo, kde v předchozích letech stála budova polytechnických dílen, která však již několik let nebyla pro školní výuku využívána a budova postupně chátrala do takového stavu, že muselo dojít k její demolici.
Hřiště je v těsné blízkosti Základní a mateřské školy Rynoltice, a díky tomu se dětem nabízí ideální možnost pro sport. Zároveň je využívané pro trénování hráčů fotbalového klubu, především mládeže FK Rynoltice. Je ale hlavně veřejně přístupné.
Na začátku, a to můžete vidět i na fotografiích, to vůbec nevypadalo, že na tomto místě bude nějaké hřiště. Jen bahno a prázdné místo. Ale vše šlo jak po másle a hřiště stojí. Na jeho realizaci se podílely firmy jako S-Vision s.r.o. nebo Stavoklima Liberec s.r.o. na výstavbě oplocení nebo K-N Elektro s.r.o. při dobudování osvětlení. Hřiště se těší velké oblibě, je maximálně využíváno. Byl to dobrý krok a je radost přihlížet, jak dobře plní účel.

  • Období realizace: 27. 2. 2018 – 10. 4. 2022
  • Iniciátor: Obec Rynoltice
  • Investor: Obec Rynoltice; Dotační fond Libereckého kraje – Program obnovy venkova; Projektant: Ing. Radomír Hladký, Český Dub
  • Autor architektonického návrhu: Ing. Radomír Hladký
  • Realizátor: S-Vision s.r.o.; Stavoklima Liberec, s.r.o.; K-N ELEKTRO s.r.o.
  • GPS souřadnice proměny 50.7890042N, 14.8188317E

www.rynoltice.cz
https://www.faceook.com/rynoltice

Na mapě zobrazeno 0 proměn
Proměny 2023
Proměny 2022
Proměny 2021
Proměny 2020
Proměny 2019
Proměny 2018
Proměny 2017
Proměny 2016
Proměny 2015

Plánování trasy